Vart Kan Man Hitta De Bästa Pokerspelen Online På Nätet?

Vart Kan Man Hitta De Bästa Pokerspelen Online På Nätet?

Varje framgångsrik pokerspelare på nätet kommer garanterat att vara registrerad på flera av de just nu ledande sidorna och spela poker online. Det är i regel aktörer som kan erbjuda sina användare möjligheten att deltaga i stora turneringar med väl tilltagna prispotter, attraktiva bonuserbjudanden, bästa service och perfekt programvara för att avnjuta lite poker framför skärmen.

Låt oss därför kolla närmare på några av de i dagsläget största och ledande aktörerna för pokerspel på nätet. Det kan hjälp till för att hitta rätt i djungeln bland alla kasinosidor. Vart hittar man bästa poker online?

Pokerstars

Pokerstars är det i dagsläget största pokerrummet i världen och deras programvara anses vara den bästa som branschen kan erbjuda. Bland de turneringar man genomför kan nämnas Sunday Million och Världsmästerskapen i onlinepoker. Några av fördelarna med att spela på sidan är:

Sidans mobilapplikation gör det enkelt och bekvämt att spela på plattformar som stödjer Android, iPhone och iPad.
– Spelaren kan spela på flera bord samtidigt.
– Världens mest moderna mjukvara för pokerspel på nätet.
– Mest antal bord och spelare i hela världen.
– Sidan finns tillgänlig på väldigt många språk, däribland svenska.

Den enda möjliga nackdelen med sidan är att man inte kan erbjuda någon support via chatt eller telefon, utan först och främst e-post.

888poker

Efter Pokerstars kommer 888poker på andra plats sett till antalet spelar och rum. Sidan riktar sig främst mot icke-professionella spelare.

Stort antal spelare.
– Snabb och lättillgänglig support via direktchatt på sidan.
– Regelbundna reload-bonusar.
– Webcam-bord vid cashplay och turneringar.
– Tillgänglig på många språk, däribland svenska.

Om man ska dra fram några minus med sidan är det att pengauttag kan ta upp till en vecka och man erbjuder enbart Texas Hold ’em och Omaha bland sina varianter.

Tiger Gaming

En aktör med över 15 års erfarenhet i branschen och med rykte för säkra spel och god kundsupport. Man har med andra ord under den här perioden hunnit att lära sig ett och annat, samt samlat på sig mycket erfarenhet. Tiger Gaming är en aktör att räkna med när det vankas pokerspel!

Fördelar:
Välkänt namn i branschen som fått gott rykte för att vara trygg och tillgänglig.
– Generös välkomstbonus.
– Stort utbud av olika spel.
– Snabba uttag.

Nackdelar:
Endast tillgänglig på engelska.
– Låga odds på söndagsturneringar.
– Litet utbud av cash-spel.

Övriga

Bland övriga aktörer som finns på marknaden idag kan nämnas

Partypoker: ansågs till en början vara den absolut bästa sidan på nätet, men har blivit omsprungen av några få konkurrenter. Behåller dock sin plats som en av de fem bästa i världen.

Full Tilt: skaparna av rush-poker, där spelaren inte behöver vänta till utdelningen är klart för att börja spela på nästa. Också en av de absolut främsta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *